• Prof. Philippe Evrard, Ridder in de Nationale Orde van de Legioen van (...)

  24 april 2017

  Prof. Philippe Evrard, Ridder in de Nationale Orde van de Legioen (...)

  Op donderdag 20 april 2017 heeft de Ambassadeur van Frankrijk in België, Claude-France Arnould, in de residentie van Frankrijk de eretekens van Ridder in de Nationale Orde van het Legioen van Eer uitgereikt aan de professor Philippe Evrard, specialist in pediatrische neurologie.

 • Wat zijn de vooruitzichten voor de Franse diplomatie?

  24 maart 2017

  Wat zijn de vooruitzichten voor de Franse diplomatie?

  Toespraak van Jean-Marc Ayrault, minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Ontwikkeling (23 maart 2017).

 • Prijsuitreiking Haiku wedstrijd 2017

  21 maart 2017

  Prijsuitreiking Haiku wedstrijd 2017

  Op de internationale dag van de Franse taal en de Francofonie, was de Ambassadeur van Frankrijk in België, mevrouw Claude-France Arnould de voorzitster van de ceremonie van prijsuitreiking voor het haiku wedstrijd die gebeurde op vrijdag 17 maart 2017.

 • Michel François, Ridder van Kunst en Letteren

  17 maart 2017

  Michel François, Ridder van Kunst en Letteren

  Op dinsdag 14 maart 2017 heeft de Ambassadeur van Frankrijk in België, Claude-France Arnould, in de residentie van Frankrijk de eretekens van Ridder in de Orde van de Kunsten en Letteren aan Michel François uitgereikt.

 • Bezoek in Gent

  16 maart 2017

  Bezoek in Gent

  Op verzoek van de Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel, Pieter De Crem, van de CFCI voor het Vlaams Gewest, van de Alliance Française Oost Vlaanderen en van de Rotary Club Gent-Haven, is mevrouw Claude-France Arnould, Ambassadeur van Frankrijk in België, op 15 maart 2017 naar Gent gegaan.

  Nieuws van de Ambassade

  Les Carnets diplomatiques

  PNG

  Gelanceerd in februari 2014 en geschreven door agenten gestationeerd in Frankrijk of in het buitenland, deze website toont hoe de Franse diplomatie eruit ziet achter de schermen door bepaalde ervaringen in het veld te vertellen.

  Nieuwe maatregelen voor toerisme

  JPEG
  Toerisme overeenkomt met ongeveer 7,5 procent van het nationale vermogen. De Ministerie van Buitenlandse Zaken en Internationale Ontwikkeling heeft een nieuw plan van 42,7 miljoen bekend gemaakt.

  Franse cultuur zoals u het nooit hebt gezien!

  #Feelfrance #FranceFR http://us.france.fr