• 6 december 2019

  Eerste ontmoeting met de minister-president van Wallonië

  De ambassadrice van Frankrijk, mevrouw Hélène Farnaud-Defromont, werd op 3 december ontvangen door de minister-president van Wallonië, de heer Elio di Rupo.

 • 26 november 2019

  Bezoek aan de incubator "The Beacon" in Antwerpen

  De ambassadrice van Frankrijk in België, mevrouw Hélène Farnaud-Defromont, heeft een bezoek gebracht aan de incubator “The Beacon” in Antwerpen. Ze werd verwelkomd door Wim de Waele, algemeen directeur van Beacon, Claude Marinower, schepen van de stad Antwerpen en Antoine Kerrinckx, algemeen directeur voor België en Luxemburg van Atos.

 • 26 november 2019

  Het project Kanaal Seine-Noord-Europa is gevalideerd op het hoogste niveau van de Staat

  De president van de Republiek, de heer Emmanuel Macron, heeft op vrijdag 15 november akte genomen van het engagement van de staat betreffende 1,1 miljard euro voor de uitvoering van het project Kanaal Seine-Noord-Europa.

 • 25 november 2019

  Bezoek van Jean-Baptiste Lemoyne aan Brussel

  Op donderdag 21 november 2019 bracht de heer Jean-Baptiste Lemoyne, staatssecretaris van Europa en Buitenlandse Zaken, een bezoek aan Brussel.

 • 25 november 2019

  Inhuldiging van de Vredestuin van Passendale

  Op 19 november 2019 hebben de ambassadrice van Frankrijk, mevrouw Hélène Farnaud-Defromont, vele lokale persoonlijkheden en kinderen een Vredestuin in West-Vlaanderen, meer bepaald in Passendale, ingehuldigd.

  Nieuws van de Ambassade