• 21 februari 2020

  Bezoek van de ambassadrice van Frankrijk aan Roeselare

  De Franse ambassadrice in België, mevrouw Hélène Farnaud-Defromont, heeft een bezoek gebracht aan de drukkerij van de groep Roularta in Roeselaere. Ze werd er verwelkomd door de gedelegeerd bestuurder van de groep, de heer Xavier Bouckaert, en door de teams van de Krant van West-Vlaanderen. Daarna ontmoette ze de burgemeester van Roeselare, de heer Kris Declercq.

 • 14 februari 2020

  Ontmoeting met de heer Rachid Madrane

  De ambassadrice in België, mevrouw Hélène Farnaud-Defromont, bracht een bezoek aan de heer Rachid Madrane, de voorzitter van het Brussels regionaal parlement.

 • 14 februari 2020

  Ontmoeting met de heer Jean-Luc Crucke

  De ambassadrice van Frankrijk in België, mevrouw Hélène Farnaud-Defromont, heeft een ontmoeting gehad met de heer Jean-Luc Crucke, de Waalse minister van Financiën en Begroting, Luchthavens en Sportfaciliteiten.

 • 11 februari 2020

  Inhuldiging van het Maison de France in Antwerpen

  Op dinsdag 11 februari 2020 heeft de ambassadrice van Frankrijk in België, mevrouw Hélène Farnaud-Defromont, het Maison de France in Antwerpen ingehuldigd en dit in aanwezigheid van mevrouw Cathy Berx, gouverneur van de provincie Antwerpen, en de heer Bart De Wever, burgemeester van de stad Antwerpen.

 • 10 februari 2020

  Informatieopdracht over het bestuur en de resultaten van zeehavens

  Ter gelegenheid van een informatiemissie over het bestuur en de resultaten van zeehavens hebben de senatrice Martine Filleul, voorzitster van de missie, en de verslaggever Michel Vaspart een bezoek gebracht aan de haven van Antwerpen.

  Nieuws van de Ambassade