8ste Studyrama Salon van Internationale Vormingen en Beroepen [fr]

JPEG

Als internationale stad zal Brussel op 25 januari 2014 de 8ste Studyrama salon voor Internationale Vormingen en Beroepen aan de Autoworld ontvangen.

Plaats van uitwisseling en ontmoeting, dit evenement is open voor alle aankomende studenten, Belgische of buitenlandse, die naar een international curriculum willen richten
Meer specifiek zijn scholieren in het zesde middelbare jaar en studenten in het hoger onderwijs (bachelor, master, MBA) voor het evenement uitgenodigd.
Het geldt ook voor jonge afgestudeerden en jonge professionals die van plan zijn een internationale dimensie te geven aan hun loopbaan.

Om de uitwisselingen te maximaliseren en om de bezoekers het meest uit hun aanwezigheid te laten trekken wordt het salon rond twee polen opgebouwd: "Internationale Cursussen" en "Internationale mobiliteit".

Op de ereplaats van deze achtste editie van de Studyrama Salon van Internationale Vormingen en Beroepen, staat de pool "In Frankrijk Studeren", in samenwerking met de Ambassade van Frankrijk, die aanwezig zal zijn om informatie over de verschillende opleidingsmogelijkheden in Frankrijk te bieden.
U zult daar ook grote Franse instellingen ontdekken die cursussen voor het internationaal bieden: HEC, IESEG, Neoma Business School, Audencia voor handel- en beheerscholen en beheer... en de Cordon Bleu, Grégoire Ferrandi voor gastronomiescholen.

De Ambassadeur van Frankrijk in België, dhr. Bernard Valero, werd onlangs gëinterviewd door Studyrama; u kunt het interview op deze link in het Frans lezen: http://www.studyrama.be/spip.php?article3083

Vrije ingang, uitnodigingen en informatie op www.studyrama.be

Ontdek de flyer op deze link:

PDF - 1.4 MB
(PDF - 1.4 MB)

Gepubliceerd op 23/01/2014

bovenaan de pagina