Biennale Art nouveau 2013 [fr]

Opendeurdag aan de Kanselarij van de Franse Ambassade in Brussel en Residentie van Frankrijk op 19 en 20 oktober 2013.

Hoog toevloed van bezoekers tijdens de tweede deelneming van de Franse Ambassade in Brussel ter gelegenheid van de Biennale Art Nouveau Art Déco in Brussel, op 19 en 20 oktober 2013.

In het kader van dit gebeurtenis, die door de verenigingswerkgroep « Voir et Dire Bruxelles » georganiseerd wordt, waren de Kanselarij van de Franse Ambassade in Brussel en de Residentie van Frankrijk voor het publiek toegankelijk.

Zo konden de deelnemers aan rondleidingen in kleine linguïstische groepen (Frans, Engels en Nederlands) meedoen. Ze waren heel geïnteresseerd door de ontdeking van een meubilair Art Nouveau in de Kanselarij dat nog vandaag steeds operationeel en gebruikt is of door het bezoek van de Residentie van Frankrijk die voor het eerst voor het publiek toegankelijk was.

Zoals de laatste editie was de gebeurtenis een echt succes vanuit alle hoofdrolspelers bekeken, dankzij de medewerking tussen de opgeroepene ploegen van de Franse Ambassade in België en deze van de verenigingswerkgroep « Voir et Dire Bruxelles ».

Meer informatie over de Kanselarij van de Franse Ambassade in Brussel en Residentie van Frankrijk :

PNG

Gepubliceerd op 21/10/2013

bovenaan de pagina