Business France vestigt de aandacht op de Belgische investeringen in Frankrijk [fr]

Business France heeft in samenwerking met de Roularta-groep voor het vierde opeenvolgende jaar de Prijs voor de beste Belgische investering in Frankrijk uitgereikt. Het evenement vond op 16 september plaats in de Koninklijke Academie van België in Brussel en werd gepresenteerd door de heer Arnaud Fleury, journalist bij BFM.

Elf ondernemingen waren genomineerd voor deze Prijs, die de Belgische ondernemingen beloont die vertrouwen hebben in Frankrijk en er dan ook in 2014 in investeerden. Twee soorten projecten werden beloond: het meest innovatieve, waarvoor Ecophos, Euro-Fit Milk Products, Sofico en Trotec waren genomineerd; en het meest structurerende, waarvoor Agrafresh, De Saedeleir Textile Platform, Greenyard Foods, Group Depré, Kinepolis, Punch Powerglide en Group Willy Naessens het tegen elkaar opnamen.

Zijne Excellentie de heer Bernard Valero, Frans ambassadeur in België, verwelkomde op de Koninklijke Academie van België meer dan 200 mensen in aanwezigheid van mevrouw Caroline Leboucher, algemeen directeur van Business France, en Zijne Excellentie de heer Vincent Mertens de Wilmars, ambassadeur van België in Frankrijk.

Klik hier om het persbericht te lezen (PDF, 436 KB).

Gepubliceerd op 13/11/2015

bovenaan de pagina