De online studiebeurs - Studeren in Frankrijk op 15 en 16 januari 2021 [fr]

Een unieke kans om met meer dan 60 vertegenwoordigers van Franse instellingen voor hoger onderwijs te praten.

JPEG

De online studiebeurs - Studeren in Frankrijk, georganiseerd op 15 en 16 januari 2021, stelt u in staat om de cursussen (Bachelor en Master) te ontdekken die worden door een zestigtal Franse instellingen voor hoger onderwijs: universiteiten, grandes écoles, voorbereidingsklassen, hogescholen aangeboden

Alle disciplines zullen vertegenwoordigd zijn: kunst en design, techniek, mens- en sociale wetenschappen, politieke wetenschappen, handel, management, communicatie, hotelwezen.

De vertegenwoordigers, huidige studenten en alumni van deze instellingen staan tot uw beschikking en beantwoorden al uw vragen over studeren in Frankrijk: opleiding, praktische informatie, huisvesting, enz.

Deze virtuele studiebeurs gewijd aan het hoger onderwijs in Frankrijk zal een ergonomische en intuïtieve interface hebben.

Op de virtuele stands in 2D perspectief bieden de deelnemende instellingen documenten aan die online toegankelijk zijn (brochure, video’s, conferenties, enz.) en kunnen ze live, via chat, met de bezoekers communiceren.

Inschrijving voor de studiebeurs is gratis: https://salondesetudesenfrance-benelux-de.eu/

Wij nodigen u uit om u te abonneren op de Facebook pagina Campus France Belgique om het nieuws van dit evenement te volgen.

Gepubliceerd op 08/02/2021

bovenaan de pagina