Innovation Connecting Show salon in Toulouse van 16 tot 18 september 2014 [fr]

JPEG

Van 16 tot 18 september 2014 zal de eerste editie van de Innovation Connecting Show in de Parc des Expositions van Toulouse worden gehouden. Deze nieuwe en unieke ontmoeting zal, op 25.000m² tentoonstellingruimte, bijna 700 internationale exposanten verzamelen die zich in Disruptive Innovation gespecialiseerd hebben en die hun technologieën en prototypes komen vertonen. 20.000 bezoekende professionelen worden verwacht: industriëlen uit MKB en grote groepen, actoren uit de academische wereld, nationale en internationale investeerders uit de privé- en overheidsectors, leden van concurrentiepolen, clusters en territoriale innovatie-ecosystemen, vertegenwoordigers van de Europese Unie, Staten en lokale overheden, en de nationale, internationale en professionele pers.

De ICS wil de referentie van innovatie gebruik worden door zijn multidisciplinaire en internationale benadering die de ontwikkeling van sleuteltechnologieën en gebruikkennissen mengt en bewerkt zodat nieuwe processen, producten en diensten, die de behoeften van de markt voldoen, kunnen worden gecreëerd.

Onder het Hoge Beschermheerschap van de President van de Franse Republiek, de eerste editie van de Innovation Connecting Show (ICS) ontving ook het beschermheerschap van de Europese Commissie, verschillende Franse ministeries en diverse regionale overheden; het voorzitterschap van het toezichtcomité is verzekerd door Anne Lauvergeon, voorzitster van de commissie Innovation 2030 die door de Franse Premier ingesteld werd.

Officiële website: http://www.ics-show.com/

Meer informatie in de documenten hieronder.

- In het Frans:

PDF - 173.8 kB
(PDF - 173.8 kB)

- In het Engels:

PDF - 172.9 kB
(PDF - 172.9 kB)
PDF - 971.6 kB
(PDF - 971.6 kB)

Gepubliceerd op 21/02/2014

bovenaan de pagina