Naschoolse lessen Frans voor kinderen in Gent vanf oktober 2012

JPEG

In Gent kunnen kinderen vanaf oktober 2012 naschoolse lessen Frans volgen in een nieuwe instelling

Infoavond

De vzw La bande à Gavroche organiseert op dinsdag 18 september een infoavond om de naschoolse activiteiten in het Frans voor het leerjaar 2012-2013 voor te stellen.

Het doel van deze reunie is om Franse en binationale families te informeren over het agenda en het programma van de activiteiten. Vanaf oktober lanceert de vzw in Gent twee taalclubs die om de twee weken op zaterdag zullen bijeenkomen. Culturele uitstappen zullen ook worden georganiseerd tijdens het hele jaar.

Het programma van de activiteiten is speciaal gemaakt voor Franse en binationale kinderen van 2 tot 12 jaar oud die geen toegang hebben op een Franstalige onderwijs.

De infoavond vindt plaats op dinsdag 18 september om 20u op het Instituut van Gent, Nederkouter 112, 9000 Gent.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.labandeagavroche.be

Indien u wenst deel te nemen aan de infoavond vragen wij u vriendelijk zich te melden ten laatste op vrijdag 14 september aan het adres info@labandeagavroche.be.

Deze initiatief wordt gesteund door de AEFE (het Agentschap voor het Franse onderwijs in het buitenland) en door de culturele dienst van de ambassade van Frankrijk in België en wordt georganiseerd in samenwerking met de Alliance française van Oost-Vlaanderen.

Gepubliceerd op 12/09/2012

bovenaan de pagina