Succes voor de 1ste Grand Prix VIE in de Benelux en 2de Grand Prix VIE in België [fr]

Op 20 november in de Residentie van Frankrijk in Brussel werd de uitreiking van de tweede Grand Prix VIE België en eerste prijs VIE Benelux gehouden in het bijzijn van 180 gasten uit de zakenwereld en het bedrijfsleven.

Dit evenement moest de carrière benadrukken van jonge ondernemers die van het programma “Volontaires Internationaux en Entreprises” (VIE) genieten. Samen georganiseerd met Ubifrance en de Adviseurs voor de Buitenlandse Handel van Frankrijk, de prijs voor België werd uitgereikt aan mw. Marie-Astrid SEGUELA van het bedrijf Koneos in de categorie KMO, aan mw. Laura SCHMITT van het bedrijf Thalys in de categorie Grote Ondernemingen en aan mw. Raluca SCHUMACHER voor het bedrijf Alstom in de categorie Europa.

Deze wedstrijd werd ook in Luxemburg en Nederland georganiseerd; de prijs werd uitgereikt aan mw. Caroline GIBET van Bel Leerdammer (Nederland) door dhr. Philippe zal deze avond te mogen Benelux winnaar gekozen uit de winnaars van elk land te belonen. De prijs werd uitgereikt aan mevrouw Caroline Gibet Bel Leerdamer (Nederland) door Philip Cordery, Gedeputeerde voor Fransen in het Buitenland in de Benelux.

Gepubliceerd op 26/11/2014

bovenaan de pagina