Tweede editie van de online beurs over studeren in Frankrijk [fr]

Ben je een middelbare schoolstudent of volg je al een opleiding in het hoger onderwijs in België? Ben je benieuwd naar de studiemogelijkheden in Frankrijk? Als het antwoord op een van deze vragen ja is, dan is de online beurs over studeren in Frankrijk die van 10-11 december loopt, iets voor jou!

JPEG

Op 10 en 11 december 2021 kun je het studieaanbod (bachelor en master) ontdekken van meer dan 60 Franse universiteiten, ‘grandes écoles’, vooropleidingen en ‘écoles supérieures’. Voor alle studierichtingen is er wel wat te vinden: kunst en design, techniek, menswetenschappen, sociale wetenschappen, politieke wetenschappen, bedrijfskunde, management, communicatie, hotelmanagement, etc.

Tijdens de beurs kun je rechtstreeks informatie inwinnen bij studenten, alumni en vertegenwoordigers van deze instellingen. Zij beantwoorden graag al je vragen over studeren in Frankrijk: studieaanbod, double degrees, praktische informatie, huisvesting, enz.

Iedere deelnemende instelling heeft een virtuele stand, waar je als bezoeker allerhande documenten, brochures, video’s en handige links vindt.

Bovendien kun je tijdens onze talrijke online conferenties kennismaken met de opleidingen. Het gedetailleerde programma hiervan is binnenkort beschikbaar op de website van de beurs.

Je kunt je gratis voor de online beurs inschrijven: https://salondesetudesenfrance-benelux-de.eu/nl

De online beurs over studeren in Frankrijk - Benelux wordt georganiseerd door de Franse Ambassade in België, de Franse Instituten van Nederland en Luxemburg en de Lycées Français Jean-Monnet (Brussel), Van Gogh (Den Haag) en Vauban (Luxemburg).

Gepubliceerd op 03/12/2021

bovenaan de pagina