Veertiendaagse van de Lot-vallei in Brussel [fr]

Op donderdag 27 augustus heeft François-Xavier Reymond, waarnemend zaakgelastigde, in de Residentie de persconferentie ontvangen over de "Veertiendaagse van de Lot-vallei", die in Brussel van 18 september tot 2 oktober 2015 zal plaatsvinden.

Van 18 september tot 2 oktober zullen 6 Brusselse restaurants in het hart van de hoofdstad u de Veertiendaagse van de Lot-vallei aanbieden. Rondom de Grote Markt zullen "Les Chapeliers" - "T’Kelderke" - "L’Estaminet du Kelderke" - "La Rose Blanche" - "La Brouette" en in de Koninginnegalerij - "La Taverne du Passage" een kaart en menu’s met lokale producten van de Lot-vallei aantonen. (Lot, Lot-et-Garonne, Aveyron, Cantal en Lozère).

Les vendredi 25 et samedi 26 septembre, la Vallée du Lot sera également présente dans les Galeries de la Reine avec des expositions photos chez les commerçants et la projection de 3 émissions Télétourisme sur la Vallée du Lot réalisées par Guy Lemaire.

Op vrijdag 25 september en zaterdag 26 september zal de Lot-vallei ook aanwezig zijn in de Koninginnegalerij met fototentoonstellingen in verschillende winkels en de projectie van drie door Guy Lemaire geregisseerde afleveringen van Télétourisme over de Lot-vallei.

Lijst van de restaurants en menu’s op de website Accueil et Tradition: http://www.accueil-tradition-grand-place.be/
Op Facebook: www.facebook.com/sudabruxelles.

Zie ook: http://www.valleedulot.com/fr/entente-vallee-lot/

Gepubliceerd op 10/09/2015

bovenaan de pagina